Security Blog

Představujeme přístupové a docházkové snímače eSeries

Moderní systémy nemusí být složité, právě naopak. Inteligentní snímače od společnosti Action určené pro kontrolu přístupů jsou intuitivní a praktické.

Řada společností hledá řešení, jak optimalizovat přístupové systémy a zároveň je nakombinovat s evidencí docházky. Řešením mohou být právě snímače řady eSeries.

Maximální stupeň zabezpečení

Pro maximální uživatelské pohodlí není nutné snímače připojovat k žádné řídící jednotce. Stačí připojení do lokální sítě LAN přes internet. Vysoký stupeň zabezpečení poskytuje technologie Smart Security vybavená šifrováním protokolem AES 256 bit. Snímače splňují normu ČSN EN 60839-1-1 a NBÚ a splňují nejvyšší stupeň zabezpečení. Jsou vhodné i pro objekty označené stupněm nejvyššího rizika.

Mnoho způsobů identifikace

Snímač eSmart Reader si rychle nastavíte podle vašich předvoleb v cloudu a intuitivně si navolíte řízení přístupu nebo možnost vyšší bezpečnosti přístupu. Identifikaci lze provádět pomocí zadání PIN kódu, otiskem prstu nebo přiložením karty. Dalšími možnostmi je identifikace na základě bezkontaktní platební karty, městské karty nebo jakýmkoli dalším bezkontaktním identifikátorem.

Kombinace docházkového a přístupového systému v jednom zařízení představuje úsporné řešení. Systém nabízí i mobilní aplikaci, která se hodí, když jste na cestách.

Také by vás mohlo zajímat

Acronis Cyber Protect 16 stanovuje nové standardy v kybernetické bezpečnosti a ochraně dat

Axis PTZ kamera za příznivou cenu: Vhodná pro interiéry i exteriéry s pokročilými funkcemi – 4MPx obrazem a 10x optickým zoomem

Jaké novinky nás čekají v oblasti bezpečnostních technologií v roce 2024? Axis ukazuje na 5 základních trendů.

Axis představuje inovativní multisenzorové kamery s umělou inteligencí pro komplexní pokrytí širokých ploch v rozlišení až 4×4K