Security Blog

Inteligentní detektor kouře od Netatmo vydrží až 10 let bez výměny baterie

Požár je strašákem pro všechny domácnosti. S inteligentním detektorem kouře od společnosti Netatmo ale můžete být v klidu.

Společnost Netatmo poskytuje bezpečnostní technologie pro domácnosti a mezi její významné prvky patří i praktický detektor kouře.

Upozornění na váš smartphone

Optický neboli fotoelektrický detektor aktivuje alarm v případě, že zachytí kouř v místnosti. Zároveň také zašle upozornění na váš smartphone nebo na telefon dalších členů rodiny a vy tak můžete okamžitě jednat i ve chvíli, když jste zrovna mimo domov.

V případě, že doma jste, budete varováni alarmem o hlasitosti 85 dB.

Abyste měli jistotu, že detektor funguje, obsahuje vestavěnou baterii, která při standardních podmínkách udrží detektor kouře v provozu až 10 let.

Abyste byli opravdu kompletně chráněni před požárem, instalujte detektor kouře do ložnic, dětských pokojů, do chodeb, do obývacího pokoje, na půdu i do sklepa.

Vše pod kontrolou s mobilní aplikací

Pomocí mobilní aplikace budete mít monitoring vždy pod kontrolou. Detektor Netatmo si sám hlídá stav baterie i stav wi-fi připojení a čidel. Pokud zjistí nesrovnalost, okamžitě vás upozorní.

Přes aplikaci si také můžete v pravidelných intervalech nastavit zapnutí upozornění na zvukovou zkoušku, která by měla proběhnout minimálně jednou ročně.

Výbornou funkcí je i možnost vypnutí planého poplachu opět přes mobilní aplikaci. Nemusíte tak nikam šplhat a vypínat alarm ručně na detektoru.

Aby byl detektor kouře kompatibilní s dalšími produkty Netatmo, využívá Bluetooth propojení.

Také by vás mohlo zajímat

Axis představuje speciální kameru all-in-one, která vylepší komunikaci s pacienty ve zdravotnických zařízeních

Acronis Cyber Protect 16 stanovuje nové standardy v kybernetické bezpečnosti a ochraně dat

Axis PTZ kamera za příznivou cenu: Vhodná pro interiéry i exteriéry s pokročilými funkcemi – 4MPx obrazem a 10x optickým zoomem

Jaké novinky nás čekají v oblasti bezpečnostních technologií v roce 2024? Axis ukazuje na 5 základních trendů.