Security Blog

Siréna zabudovaná v sejfu? Ano!

Upozornění na neoprávněnou manipulaci prostřednictvím sirény nabízí nový sejf Yale.

Novou řadu sejfů Yale s vestavěnou 130 dB sirénou začal v Česku prodávat koncern ASSA ABLOY. Trezory jsou k dispozici v několika velikostech a jejich bezpečnostní systém se spustí v případě neoprávněné manipulace s číselným kódovým zámkem nebo po trojím zadání nesprávné číselné kombinace kódového zámku.

Nové sejfy Yale jsou určeny pro kanceláře i domácnosti a dodávají se ve čtyřech variantách o vnitřním objemu od 8,6 litrů, přes 16,3, a 24 až po 40 litrů. Jejich elektronický zámek poskytuje přes 100 000 kombinací číselného kódu a v případě potřeby jej lze odemknout i klíčem. Číselný kód může mít tři až osm číslic, což zvyšuje pohodlí uživatele i bezpečnost.

Největší z nové řady sejfů je určen pro bezpečné uchovávání důležitých dokumentů, další modely mohou sloužit například pro ukládání elektroniky včetně přenosných počítačů, šperků nebo finanční hotovosti. Provoz kódového zámku i poplachové sirény zajišťují běžné AA baterie. Případnou potřebu jejich výměny indikuje červená LED.

Také by vás mohlo zajímat

Axis představuje speciální kameru all-in-one, která vylepší komunikaci s pacienty ve zdravotnických zařízeních

Acronis Cyber Protect 16 stanovuje nové standardy v kybernetické bezpečnosti a ochraně dat

Axis PTZ kamera za příznivou cenu: Vhodná pro interiéry i exteriéry s pokročilými funkcemi – 4MPx obrazem a 10x optickým zoomem

Jaké novinky nás čekají v oblasti bezpečnostních technologií v roce 2024? Axis ukazuje na 5 základních trendů.