Security Blog

Novinka na veletrhu Indodefence 2018: Spolčenost GSCI ukáže nové taktické brýle GSCI Quadro-G Fusion

Návštěvníci veletrhu Indodefence 2018, který se koná v Jakartě a přináší nejen technologické ukázky obranného a vojenského průmyslu, mohou letos vidět také novinku od společnosti GSCI. Nejnovějším přírůstkem odborníka na noční vidění a termovizi jsou očekávané taktické brýle GSCI Quadro-G Fusion.

Dokonalá souhra

Již začátkem listopadu odkryje společnost GSCI protějšek průkopnického zbraňového mířidla Quadro-S Fusion. Inovativní taktické brýle GSCI Quadro-G Fusion by mohly v mezinárodních vojenských či bezpečnostních složkách docílit stejného ohlasu. Brýle byly speciálně vytvořeny pro průzkum krátkého až středního dosahu. Dvojitý okulárový design je doprovázen lehkým připevnitelným krytem. Výsledkem je jedinečný fúzní systém svého druhu. Základem pro vývoj byla především bezpečnost uživatele spolu s nezbytnou spolehlivostí, čehož bylo podle hlavního technika společnosti úspěšně dosaženo.

Technologie fúzních systémů

Fúzní systémy GSCI fungují ve čtyřech různých, manuálně přepínatelných režimech – denním, nočním, termovizním a hybridním, který zahrnuje den i noc. Tím je zmíněný koncept Fusion. Kanály fungují společně, a tak vytvářejí přímý obraz bez zpoždění. Díky němu má uživatel perfektní přehled o situaci i při nízké viditelnosti. Právě fúzní technologie od GSCI patří k těm nejšpičkovějším na světě.

Top vlastnosti v lehkém těle

A jaké funkce a parametry lze očekávat? Kromě širokého zorného pole a nejvyššího FPA rozlišení 640×480 nabídnou taktické brýle snadný multikanálový provoz i při minimálním tréninku. Nechybí praktická funkce Auto-NUC pro plynulý, tichý a nepřerušovaný provoz, přičemž není nutná nová kalibrace. Pro dosažení dokonale ostrého a čistého obrazu použili výrobci čočky z germania. Aby toho nebylo málo, přidali také voděodolnost, rekordér videa a tří sekundový čas spuštění. Všechny tyto parametry spojuje lehké, ale odolné tělo z tvrzeného anodizovaného hliníku. Díky důmyslnému řešení brýlí, na které je nejdelší záruka na trhu po dobu sedmi let, odpovídají také nárokům amerického vojenského standardu Mil. Std. Jak je vidět, je skutečně na co se těšit.

Video Quadro-S

Také by vás mohlo zajímat

Axis představuje speciální kameru all-in-one, která vylepší komunikaci s pacienty ve zdravotnických zařízeních

Acronis Cyber Protect 16 stanovuje nové standardy v kybernetické bezpečnosti a ochraně dat

Axis PTZ kamera za příznivou cenu: Vhodná pro interiéry i exteriéry s pokročilými funkcemi – 4MPx obrazem a 10x optickým zoomem

Jaké novinky nás čekají v oblasti bezpečnostních technologií v roce 2024? Axis ukazuje na 5 základních trendů.