Security Blog

Seznamte se s kamerami s infračerveným viděním společnosti Axis

I přesto, že se většina krádeží odehrává během dne, především v období dovolených, není váš dům před zloději v bezpečí ani po setmění. A protože na bezpečnosti záleží, společnost Axis Communications na veletrhu ISC West v Las Vegas přestavila několik nových síťových kamer s pokročilou technologií infračerveného snímání (IR), která umožňuje videodohled i za úplné tmy. Pojďme si na ně „posvítit“.

Společnost Axis Communications

Maximální pocit bezpečí a ochrany osob, cenností i objektů je cílem společnosti Axis, která nabízí inteligentní bezpečnostní řešení a je největším světovým dodavatelem na trhu IP kamer. Švédská společnost v současné době působí v 50 zemích světa a neustále drží krok s dobou, což dokazuje také novinka v podobě kamer s infračerveným snímáním.

Infračervené snímání

Vidět a chránit i za tmy. Schopnost, bez které se doposud musely některé objekty obejít. Kamery s infračerveným snímáním dokáží sledovat okolí 24 hodin bez nutnosti dosvěcování, a navíc jsou velmi diskrétní. Snadná instalace kamer i cenová dostupnost činí z kamer s IR technologií bezpečnostní prvek vhodný do jakéhokoliv vnitřního a venkovního prostředí.

Technologie OptimizedIR

Některé z nových modelů Axis jsou také vybaveny technologií OptimizedIR, která je patentovanou inteligentní a energeticky úspornou IR LED technologií využívající světlo k rovnoměrnému osvícení celého zorného pole v záběru kamery.

Kamery dostupné na českém trhu

Některé z nově představených kamer na veletrhu ISC West v Las Vegas budou dostupné také na českém trhu již v roce 2018. Patří k nim například kamera AXIS Q6125-LE s technologií OptimizedIR a s dosahem více než 200 metrů a panoramatické kamery AXIS M3057-PLVE a AXIS M3058-PLVE s výborným celkovým výkonem a pokrytím zorných polí se záběrem 180°/360°. Dostupné budou také kamery AXIS P1447-LE a AXIS P1448-LE pro venkovní použití se špičkovou kvalitou obrazu za jakýchkoliv podmínek a kamery AXIS FA3105-L a AXIS P3717-PLE.

Také by vás mohlo zajímat

Axis představuje speciální kameru all-in-one, která vylepší komunikaci s pacienty ve zdravotnických zařízeních

Acronis Cyber Protect 16 stanovuje nové standardy v kybernetické bezpečnosti a ochraně dat

Axis PTZ kamera za příznivou cenu: Vhodná pro interiéry i exteriéry s pokročilými funkcemi – 4MPx obrazem a 10x optickým zoomem

Jaké novinky nás čekají v oblasti bezpečnostních technologií v roce 2024? Axis ukazuje na 5 základních trendů.