Security Blog

Co vše umí nové videoverifikační IP kamery od Jablotronu

Společnost Jablotron na trh s bezpečnostními zařízeními pravidelně přináší novinky ze své produkce. Tentokrát představila videoverifikační IP kamery s funkcí livestream, videosekvencí a záznamem. Nové kamery JI-111C disponují objektivem DOME a kamery JI-112C jsou vybaveny objektivem BULLET. Obě zařízení lze propojit se systémem JABLOTRON 100, což je jejich zásadní výhoda. Záznam, který kamery pořídí lze sledovat v aplikaci MyJABLOTRON na chytrém mobilním zařízení. Majitel dostane v případě poplachu upozornění formou SMS a rovnou také videozáznam do aplikace MyJABLOTRON. Díky propojení alarmu a kamer v aplikaci je snadné ovládat zařízení na dálku.

Kamery zvládnou záznam, videosekvenci i livestream

Aby měl majitel vždy přesnou informaci o tom, co se děje na monitorovaném místě, má k dispozici tři funkce kamer. Videosekvence zajišťuje minutový záznam složený z třicetivteřinového spotu předtím a potom co došlo k poplachu, zajištění či odjištění objektu. Kamery snímají prostor a v případě poplachu odešlou minutovou sekvenci do aplikace MyJABLOTRON na chytrém mobilním zařízení, kde si ji můžete prohlédnout kdykoli a kdekoli. Díky záznamu si můžete dokonce zkontrolovat, co se v hlídaném prostoru dělo tři nebo sedm dní zpětně. Pomocí funkce livestream (živý přenos) se dá v reálném čase zkontrolovat, co se aktuálně na místě děje. Tuto možnost máte nejen na kontrolu toho, zda někdo cizí nevnikl na pozemek nebo do hlídaného objektu, ale také snadno uvidíte, zda se někde zbytečně nesvítí nebo zda zbytečně neběží závlaha zahrady.

Jasný obraz i za zhoršených světelných podmínek

V situacích, kdy nepanují úplně ideální podmínky pro snímání kamer, především v noci, se zařízení automaticky přepnou do nočního režimu, kdy využívají infračervený přísvit 12 IR LED diod. Ty jsou schopné dosáhnout do 30 a 50 metrů. Úhel záběru objektivů kamer činí až 90° a 115°. Splňují normu ČSN EN 50131-1 pro venkovní použití a také stupeň krytí IP67. Barevný obraz kamer je k dispozici jak v HD kvalitě, tak ve Full HD s rozlišením 1920×1080.

O data se bát nemusíte

I na zajištění bezpečnosti dat ze záznamů Jablotron myslí za vás. Veškerá data jsou zašifrována a aby nedošlo k jejich zneužití nebo dokonce zničení, jsou spolehlivě uložena na cloudu společnosti. Videoverifikační IP kamery se dají použít jak v domácnostech, tak pro ochranu firem a provozoven. Splňují nejvyšší technické a funkční požadavky a lze je instalovat do venkovních i vnitřních prostor.

Video: videoverifikační IP kamery Jablotron

Video: instalace kamer Jablotron

 

Další podobné články:
Jablotron – jaké vychytávky přinesl rok 2017?

Také by vás mohlo zajímat

Axis představuje speciální kameru all-in-one, která vylepší komunikaci s pacienty ve zdravotnických zařízeních

Acronis Cyber Protect 16 stanovuje nové standardy v kybernetické bezpečnosti a ochraně dat

Axis PTZ kamera za příznivou cenu: Vhodná pro interiéry i exteriéry s pokročilými funkcemi – 4MPx obrazem a 10x optickým zoomem

Jaké novinky nás čekají v oblasti bezpečnostních technologií v roce 2024? Axis ukazuje na 5 základních trendů.